Salarisadministratie loont

Door de hele salarisadministratie uit te besteden, inclusief de jaarafwerking, scheelt het jou enorm veel tijd en kunnen de professionals aan de slag. Door goed onderhouden contacten bij de organisaties zoals de belastingdienst of de bedrijfsvereniging kan er snel geschakeld worden in gevallen van nood of tijdens onvoorziene omstandigheden. 

Er wordt duidelijk in beeld gebracht, voor zowel werkgever als werknemer, welke rechtsposities er van toepassing zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld vastgesteld of er een CAO van kracht is en zo ja? Dan wordt er gekeken naar de hele inhoud. Er worden vragen gesteld over bijvoorbeeld de onkostenvergoeding, eventuele loonafspraken of de functiegroepen. Wanneer alle vragen gesteld zijn en de benodigde informatie is verzameld, dan wordt er met hulp van de juristen een arbeidsovereenkomst opgesteld waarna de loonspecificaties kunnen worden opgemaakt. 

Administratie bewaken

Door continu de verschillende takken zoals de pensioenen of de lonen te bewaken, door de ontwikkelingen in de gaten te houden, door vragen te blijven stellen die niet onbeantwoord mogen blijven, weet Salarisadministratie Loont als geen ander dat het gaat om een proces dat constant beweegt en in feite leeft. 

Salarisadministratie Loon is dé perfecte partner rondom alle salarisadministratieve werkzaamheden en diensten. 
 

Contact

E [email protected]