Hoe zien wij de wereld om ons heen?

Het bijhouden van de boekhouding wordt door de meeste ondernemers gezien als een van de minder leuke werkzaamheden. Er gaat veel tijd in zitten: tijd die je liever steekt in het ondernemen zelf. Daarnaast hebben niet alle ondernemers genoeg kennis in huis om over een volledig kloppende boekhouding / administratie te beschikken. Dit alles heeft als gevolg dat 90% van alle ondernemers na het eerste jaar failliet gaat. Wil jij dit voorkomen? Oriënteer je dan vooraf voldoende en creëer de basis voor een succesvolle onderneming.

Waarin voorziet Adminfo?

Adminfo is een informatieportaal zoals wij Nederlanders het graag zien: veel voor gratis. Door middel van informatie van professionals voor 'dummies', zorgt Adminfo ervoor dat boekhouden weer simpel wordt. Voor de ondernemer anno vandaag zitten er te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week. Adminfo fungeert als jouw persoonlijke boekhoudgoeroe en helpt iedere ondernemer waar mogelijk. Wanneer ga jij je weer focussen op ondernemen?

Missie

Adminfo staat voor kennis. Kennis op het gebied van boekhouden en administratie. Kennis die we graag delen met ondernemers zoals jij. Ons doel is het helpen groeien van jouw onderneming. Jouw toekomst begint bij Adminfo.

Visie

Adminfo wil dat ondernemers meer thuisraken in de wereld van boekhouden en administratie. Grote kans dat boekhouden niet je favoriete hobby wordt, maar wij zorgen ervoor dat jij als ondernemer dit werk niet langer als vervelend klusje ziet. Adminfo voorkomt dat jij na één jaar je onderneming kunt opdoeken en verzekert dat jij je kostbare tijd nuttig kunt besteden in dat wat je leuk vindt: ondernemen.

Tot slot - onze kernwaarden

Enkele kernwaarden die ke(r)nmerkend zijn aan Adminfo:

  • Onafhankelijke (gratis) informatie

  • Antwoord op al je vragen

  • Uitbreiding van je eigen kennisniveau

  • Boekhouden en het bijhouden van administratie aangenamer maken

  • Wij behandelen de laatste innovaties binnen de boekhoudwereld

  • Meer tijd voor ondernemen

Contact

E [email protected]