• Bereikbaarheid. Soms heb je informatie nodig, soms wil je informatie geven. Kies een administratiekantoor dat bereikbaar is op de momenten die voor jou belangrijk zijn en op de manier die jij prettig vindt. Telefonisch, via e-mail, WhatsApp, direct bij jou op de zaak of via een postduif, jij bepaalt de gewenste communicatiemethode.
  • Transparante tarieven. Je mag verwachten dat een online administratiekantoor met geld en cijfers om kan gaan, dus mag je ook verwachten dat ze duidelijk aan kunnen geven wat de kosten van hun diensten zijn. Vraag een offerte aan en lees alle voorwaarden, de informatie over de dienstverlening en de eventuele opties goed door.
  • Altijd en overal bereikbaar. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week jouw online administratie in Oss inzien. Jouw data staat veilig in de cloud opgeslagen met de beste beveiliging. Ook op het strand op Barbados heb je toegang tot jouw administratie. De wereld stopt niet met draaien en jouw online administratie in Oss moet altijd en overal te bereiken zijn.
  • Meer dan boekhouden alleen. Een administratie online bijhouden is echt niet zo ingewikkeld, het kost alleen tijd. Het gaat niet alleen om de cijfers, want naast boekhouden kan de financieel professional uit Oss je ook enorm veel besparen door middel van een goede belastingaangifte. Bij een wanbetaler moet je wellicht een incassobureau inschakelen en bij juridische perikelen moet je een beroep kunnen doen op juridische hulp. 
  • Kies niet voor een persoon maar voor een netwerk. Het is heel belangrijk om een vast aanspreekpunt te hebben voor jouw online administratie. Dat geeft vertrouwen en de communicatie verloopt prettiger. Maar als de financieel adviseur ziek wordt, uitvalt of onbereikbaar is, kun je dan rekenen op een vervanger? Als je kiest voor een online administratie te Oss met een MKB-oplossing binnen een groter netwerk, kun je altijd gerust zijn dat jouw administratie in goede handen is. Meer handen, meer kracht.

Vul je gegevens in, ontvang enkele offertes van administratiekantoren bij jou uit de buurt en maak je keuze.

Wil je liever zelf online boekhouden? Ga dan naar onze online boekhoudsoftware vergelijker en maak daar je keuze.

Contact

E [email protected]