Salarisadministratie nodig? Salarisadministratie Loont is een bureau gespecialiseerd in loonadministratie. Met een eigen unieke AVG Proof portaal. Gemakkelijk voor zowel de organisatie alsook de werknemers aldaar.

Mogelijk debiteurenverlies verzekeren? Deze kredietverzekering adviseur kan je hierin adviseren. Zeker een aanrader voor het midden- tot groot MKB welke veel in in export doen. Maar zeker ook nu tijdens de "coronavirus periode" kan het voor een extra veilig gevoel in het ondernemen zorgen. Een kredietverzekeraar geeft dus advies over welke kredietverzekeringsmaatschappij de beste dekking tegen de meest gunstige premie verstrekt voor deze verzekering tegen debiteurenverlies, ook wel debiteurenverzekering genoemd.

Er zijn vele vormen van financiele coaching mogelijk en hierdoor nog meer uiteenlopende financiele coaches. CoachCircle.nl brengt zowel het type financiele coaching in kaart alsook de bijbehorende soortens coaches. Zie bijvoorbeeld : budget coach of ondernemerscoaching.

 

 

 

 

Contact

E [email protected]