Beste of juist goedkoopste boekhoudsoftware vergelijken en vinden? Via boekhoudprogramma online vind je een handige vergelijker waar je op basis van veelgebruikte factoren het advies krijgt voor het meest geschikte boekhoudpakket al dan niet online.

Salarisadministratie nodig? Salarisadministratie Loont is een bureau gespecialiseerd in loonadministratie. Met een eigen unieke AVG Proof portaal. Gemakkelijk voor zowel de organisatie alsook de werknemers aldaar.

Iedere organisatie, van groot tot klein, bestaat uit een aantal routines die samen processen vormen. Goed ingerichte processen ondersteunen de hele organisatie. Verouderde processen kunnen in de loop van tijd de productiviteit van een organisatie flink verlagen. Loopt e.e.a. in de bedrijfsvoering niet meer zo soepel als voorheen? Hoog tijd om die processen nog eens flink onder de loep te nemen. HK interim procesmanagement.

Beter online werken, ook vanaf thuis is via Office 365 van Microsoft. Deze website Office Magazine staat volledig in het teken van alle mogelijkheden. Ook vind je hier een handige uitleg over hoe je je eigen boekhouding / administratie kan bijhouden via excel.

Mogelijk debiteurenverlies verzekeren? Deze kredietverzekering adviseur kan je hierin adviseren. Zeker een aanrader voor het midden- tot groot MKB welke veel in in export doen. Maar zeker ook nu tijdens de "coronavirus periode" kan het voor een extra veilig gevoel in het ondernemen zorgen. Een kredietverzekeraar geeft dus advies over welke kredietverzekeringsmaatschappij de beste dekking tegen de meest gunstige premie verstrekt voor deze verzekering tegen debiteurenverlies, ook wel debiteurenverzekering genoemd.

Er zijn vele vormen van financiele coaching mogelijk en hierdoor nog meer uiteenlopende financiele coaches. CoachCircle.nl brengt zowel het type financiele coaching in kaart alsook de bijbehorende soortens coaches. Zie bijvoorbeeld : budget coach of ondernemerscoaching.

 

 

 

 

Contact

E [email protected]