De keuze voor boekhouding programma's

Er is momenteel een revolutie bezig in het softwarelandschap van accountants en administratiekantoren. Omdat er ook onderling enorme efficiency verschillen tussen deze softwarepakketten bestaan, kan de keuze voor het juiste softwarepakket en/of accountant bepalen op jij een streepje voor hebt op je concurrentie. Om een juiste keuze te maken omtrent welk pakket het best bij je onderneming past kun je veelvuldig gebruik maken van een gratis demo. Verschillende aanbieders maken gebruik van een demo account om zodoende de mogelijkheid te bieden om eerst inzicht te krijgen in de complexiteit van het programma. Zodoende kom je er ook achter of het aanschaffen van een online boekhoudpakket ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zal zijn. Deze pakketten zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zodoende zijn er voor vrijwel iedere soort onderneming geschikte boekhouding programma's te vinden.

Functionaliteiten

Een goed online boekhoudpakket biedt diverse functionaliteiten waardoor het inschakelen van een administrateur niet langer noodzakelijk is. Je kunt hierbij onder andere denken aan:

  • Facturatie
  • Rapportages
  • BTW aangifte
  • Integratie bankrekening
  • Overzicht winst / verlies

Daarnaast biedt een online boekhoudpakket de mogelijkheid om 24/7 inzicht te krijgen in jouw actuele situatie. Deze gegevens zijn in de meeste gevallen zowel via je laptop als smartphone in te zien.

Aanbieders

Er zijn vandaag de dag diverse aanbieders van boekhoud pakketten en boekhoud software. Zodoende ben je ten alle tijden verzekert van een boekhoudpakket dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Middels de bedrijvengids kom je eenvoudig in contact met diverse aanbieders van zowel boekhoudsoftware en online boekhoudpakketten die je eenvoudige door je boekhouding heen helpt. Daarnaast biedt een goed boekhoudpakket een duidelijk overzicht van de actuele situatie van je onderneming

Contact

E [email protected]