Financieel administratieve dienstverleners houden een hele boel gegevens bij waar iets mee te doen is. Met een goede administratie waar alles netjes gearchiveerd is en goed bijgehouden is kan men heel veel. Hier valt namelijk meer informatie uit te halen over het functioneren van het bedrijf. Zo kan men zien hoeveel geld er is uitgegeven en waaraan het is uitgegeven en hoeveel geld dat er binnen is gekomen. Zijn er misschien producten waar zo veel verlies op gemaakt word dat het beter is om dit product niet meer te produceren? Moeten de maximum en minimum voorraad veranderd worden? Dit zijn een paar van de vele vragen die te beantwoorden zijn met een goede administratie.

Het is niet voor niets dat ondernemingen met een goed georganiseerde administratie veel meer kans hebben in het bedrijfsleven dan ondernemingen met een administratieve rompslomp. Een boekhouder kan naast het bijhouden van administraties ook betalingstermijnen bewaken. Vaak is het zo dat klanten niet direct betalen maar het liefst zo lang mogelijk wachten. Een goede financieel dienstverlener maakt er meteen werk van zodat het geld waar u hard voor heeft gewerkt, ook echt binnenkomt. Hiermee laat de onderneming ook professionaliteit zien naar de klant toe.

Een jaarrekening is ook iets waar veel informatie uit te halen valt. Vooral als u een accountant tot uw beschikking hebt. Zij kunnen aan de cijfers zien hoe het met het bedrijf gaat en kunnen advies geven hoe het bedrijf verder kan gaan. Zeker in tijden van crisis kan een accountant heel veel voordelen hebben. Hij kan kijken of het bedrijf nog een toekomst kan hebben en zo ja, dan zal hij ook een plan opstellen om het bedrijf op de rails te houden.

Goede financieel dienstverleners kunnen hun geld in principe terugverdienen. Ook door de fiscale kennis waarover zij beschikken kunnen zij u op de hoogte brengen van fiscale nieuwtjes die gunstig zijn voor u en uw bedrijf.

Zoals u dus al ziet. Een financieel dienstverlener kan echt van meerwaarde zijn voor u en uw onderneming.

 

Enkele voorbeelden van uiteenlopende sectoren binnen de financiele branche zijn zoal :

Fiscaal advies : Van Lier

Zakelijk kredieten en financieringen voor mkb : HypothekersUnie

Salarisverwerking : Salarisadministratie loont

Automatisering bedrijfsprocessen middels webdevelopment in de cloud : Crossinternet

Juridisch adviseur voor werkgevers : Rechtshulp bij ontslag

Executive coaching & mentoring : Just Grant

Accountsformule ingericht op MKB en ZZP'er : Online accountants MKB

Contact

E [email protected]