beoordeeld met een 9,2

Een accountant of administratiekantoor bezoeken in de Nederland is mogelijk want er zijn (19861) accountant of administratiekantoren gevestigd. U kan hieronder op de naam van uw keuzen klikken om de gegevens van deze accountant of administratiekantoor te bekijken.

Filters

Provincie's

Welkom op boekhoudingenadministratie

De plek om een accountant te vinden.

U vindt hier meer dan 1500 accountants.
Het vakgebied van een accountant is op te splitsen in twee delen. Aan de ene kant is er het echte controlewerk (accountancy) en aan de andere kant kan een accountant een adviserende rol hebben (consultancy).

Hierbij komen nog de belastingadviseurs die werkzaam zijn bij accountantskantoren. Ook een duidelijk uitleg over het verschil tussen een boekhouder / administrateur en een accountant + in welke gevallen een accountant verplicht is en wanneer een boekhouder ook voldoende is. Accountancy jaarrekening Met betrekking op het controlewerk (accountancy) houdt de accountant zich bezig met het verzamelen, samenstellen en controleren van financiële informatie. Als een jaarrekening een juist en volledig beeld geeft van de financiële stand van zaken, geeft de accountant een accountantsverklaring af. controle Consultancy Advies (consultancy) geeft een accountant over uiteenlopende onderwerpen.

Bijvoorbeeld bij het op poten zetten van de financiële administratie. Of om te onderzoeken of een voorgenomen investering wel verantwoord is.

Contact

E info@boekhoudingenadministratie.nl